Arculattervezés


Logó tervezés

Logó tervezés


 • több logó tervből való választás
 • 2 módosítási lehetőség
 • Logó svg, png, pdf változata
 • Logó verziók (álló/fekvő elhelyezkedéshez és sötét/világos háttérhez)
 • Vízjel

 Alap Arculattervezés

Alap Arculattervezés


 • Logó tervezés
  (lsd. logó tervezés csomag)
 • Névjegykártya tervezés
 • Email-es aláírás készítése

Extra Arculattervezés

Extra Arculattervezés


 • Logó tervezés
  (lsd. logó tervezés csomag)
 • Névjegykártya tervezés
 • Email-es aláírás készítése
 • Levélpapír, boríték, poszter tervezés
 • Munkaruha, autódekor tervezése
 • Gafikai anyagok

Arculattervezés menete


Most kezded tervezgetni üzleted megjelenését az interneten?

Célod, hogy könnyen megjegyezhető, a konkurenseid közül kitűnő, első látásra megbízható, hiteles és egységes külsőt közvetíts vevőid/ügyfeleid számára?

Mivel felkerested oldalunkat, a fenti kérdések közül valamelyikre biztosan igennel válaszoltál. Most már kényelmesen hátradőlhetsz, a legjobb helyen jársz, ugyanis cégünk egyik fő profilja az arculattervezés. Garantáljuk, hogy precíz munkavégzésünkkel és magas szintű szaktudásunkkal teljes mértékben meg leszel elégedve, hiszen cégünk egyik alapelve a megrendelővel való összhang megteremtése és a közösen megbeszélt munkák professzionális kivitelezése, melyet természetesen az arculattervezés során is biztosítunk. Hogy miért fontos a fentieket hangsúlyozni? Rengeteg olyan szolgáltatás kering az online piacon, mely mögött nincs valós tartalom. Szemezgess referencia munkáink közül és győződj meg hivatásunk eredményeiről személyesen!

 

Három csomagot állítottunk össze azok részére, akik igénybe szeretnék venni szolgáltatásainkat, így mindenki megtalálhatja a számára ideális opciókkal rendelkezőt. Természetesen egyedi igényeket is teljesítünk, hiszen célunk, hogy munkánk végeredményét látva, a lehető legelégedettebb legyél. Ebben az esetben annak összegét egyedi árajánlatban határozzuk meg. Hisszük, hogy a megrendelő és a kivitelező közötti világos, logikus és minden részletre kitérő kommunikáció nagymértékben hozzájárul az eredményes munkához. Ennek fényében az alábbi pontokban mindegyik csomag tartalmát bemutatjuk néhány szóban, hogy minden általunk nyújtott szolgáltatás célja egyértelmű legyen. Ha sikerült a csomagok közül választani vagy esetleg olyan kérdéseid vannak, melyek nem kerültek kifejtésre, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Logó tervezés

Ha valakit megismerünk, nem véletlen, hogy az első benyomás az, amit sokáig őrzünk Róla. Akár pozitív, akár negatív ez az első kép az adott illetőről, nagyon nehéz rajta változtatni. Sok idő kell hozzá, hogy valóban a belső tulajdonságai váljanak az akkor már ismerősünknek mondható személy védjegyévé. A vásárlás során ez talán még erősebben hat az emberre. Egy ütős, mégis egyszerű, esetleg vicces vagy épp az eleganciájából áradó komoly eltökéltséget árasztó logóra sokkal jobban emlékezünk.

 

Hallgatva a megpillantásakor átélt pozitív érzelmeinkre, azt a logót viselő terméket tesszük a kosarunkba vagy azt a szolgáltatást választjuk, melynek arculata szimpatikus volt számunkra, megfogott bennünket. Egy logó, karöltve egy gondos körültekintéssel kidolgozott imázzsal, melyek valóban az adott vállalkozás elveit, történetét, céljait és egyben belső hangját fejezik ki, hatalmas előnyt jelenthetnek a marketing során, akár egy kis- vagy középvállalkozás, akár egy multinacionális vállalat esetében is. Az arculattervezés során a legfontosabb, hogy a megrendelőkkel való egyeztetés során megismerjük a vállalatot, ezáltal rá tudjuk szabni a logót, ami tükrözni fogja értékeit, tulajdonságait.

 

A munkának csak akkor kezdünk neki, miután megismertük az adott cég szellemiségét, feltérképeztük a hasonló területen mozgó vetélytársait és meghallgattuk ügyfelünk ötleteit és kéréseit. A begyűjtött információkat felhasználva több logó verziót készítünk, amiből a megrendelőnkkel egyeztetve és végül kiválasztva közelebb kerülünk a végleges elképzeléshez, stílushoz. Ebben a szakaszban még bármi módosítható és változtatható. Erre két ingyenes módosítási lehetőséget biztosítunk. A logó tervezés során azt is figyelembe vesszük, hogy a logó milyen felületeken fog megjelenni. Itt egyaránt számításba vesszük az online és offilne megjelenést.

 

Offline megjelenés alatt a fizikai, kézzel fogható termékeken szereplő grafikai munkákat értjük, melyekre másik két csomagunk leírásában térünk ki részletesen. Online megjelenés alatt értünk minden olyan felületet, ami az online térben található, így a logónak fekete/sötét háttérnél és fehér/világos héttérnél is tökéletesen kivehetőnek kell lennie. A logót többféle képformátumban biztosítjuk számodra. A szokásos PDF és PNG képformátum mellett SVG képformátumban is, melynek sajátossága, hogy tömör és jó minőségű grafikát biztosít akár weben, nyomtatási formában vagy egyéb kézi eszközökön. Ezeken túl igény szerint vízjelet is készítünk, így képeidnek másolását, engedély nélküli felhasználását is megakadályozhatod.

 

Alap arculattervezés

Az alap arculattervezés csomagunkban megtalálható a logó tervezés csomagunk összes opciója. Azokon túl két extra lehetőséggel szolgálunk, mégpedig a névjegykártya tervezéssel és az email-es aláírás készítéssel. Ha nálunk tervezteted logódat, teljesen logikus lépés, ha ránk bízod az említett két szolgáltatást is. Ezek azok a területek, melyek kivitelezése könnyen elrontható, pedig az egyik legfontosabb üzenetet hordozzák.

 

A névjegykártya akkor válik fontossá, ha fizikai kontaktusban szeretnénk továbbítani cégünk adatait. Például bármilyen rendezvényen, ahol felvonulnak a hasonló kvalitású vállalatok, természetes, hogy szeretnénk valamivel kitűnni. Egy minden lényeges információt tartalmazó, de letisztult, szép és mégis látványos névjegykártyának, a cég saját logójával büszkélkedve, sokkal nagyobb esélye van arra, hogy újra előkerül, és felhívják a rajta szereplő számot. Ugyanez igaz az email-es aláírásra is, kiegészítve azzal, hogy mindezt az online térben tesszük lehetővé.

 

Professzionalizmust sugall egy olyan email, melynek aláírása tömör, lényegre törő és dizájnos. Ha ezek megvalósulnak, akkor már egy lépést tettünk afelé, hogy a tartalomtól függetlenül levelünk első benyomásra felkeltse a figyelmet és egyben az adott cég szellemiségét látványos módon prezentálja. Érdemes tehát egy jól kidolgozott email aláírásra is beruházni, mert bizony minden egyes levél, melyet valamelyik munkatársad vagy Te továbbítasz az ügyfeleid részére, az első benyomást alapozza meg, melynek fontosságát már kifejtettük.

 

Ajánlott elgondolkodnod, hogy mit, milyen formában és milyen szöveggel szeretnél viszont látni az email aláírásodon, melyben egyrészt szerepelni szokott az adott illető neve, pozíciója és cége. Másrészt meg szokták jeleníteni az elérhetőségeket, a közösségi felületeken való megjelenést, akár egy aktuális fotót az illetőről, a céged logóját és esetleg különböző jogi megjegyzéseket, például a titoktartási követelmények kapcsán. Lehet variálni a színvilágot, a betűtípust és érdemes arra törekedni, hogy átlátható, rendezett legyen. Már megérte megrendelni, ha az aláírásnak köszönhetően leveleid nem a kukában landolnak, mert véletlenül összetévesztették egy spam levéllel. Csomagunk megvásárlásával ezt a terhet is levesszük a válladról, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Extra arculattervezés

Az extra arculattervezés csomagunkban megtalálható a logó tervezés és az alap arculattervezés csomagjaink összes opciója. Ezeken túl további olyan szolgáltatásokat kínálunk, melyekkel céged arculata abszolút kidolgozottá fog válni. Ezek a kiegészítők az úgynevezett offline megjelenésű szolgáltatásaink, melyekbe a nyomtatott promóciós felületek tartoznak bele, mint az alap arculattervezés csomagunkban is szereplő névjegykártya vagy például az ebben a csomagban megtalálható munkaruha, céges autó, illetve bármi más fizikailag megfogható felületre való tervezés, amire csak egy vállalkozásnak szüksége lehet.

 

Biztosítjuk céged megjelenését például levélpapíron, borítékokon és posztereken. A poszter megtervezése kapcsán a megrendelő részéről bármilyen ötletet szívesen megvalósítunk, de természetesen, ha nincs semmi különösebb ötlet, saját tervvel is előállunk. A cég logóját, esetleg mottóját vagy egyéb fontosnak tartott szöveg, grafika megjelenítésének megtervezését is vállaljuk különböző munkaruha felületeken, illetve autókon. Az autódekor remek reklámozási lehetőség céged számára, hiszen az utakon minden nap rengetegen közlekednek. Ez a megjelenés talán az egyik legolcsóbb lehetőség céged népszerűsítésére, így keresve sem találsz jobb promóciós felületet, mint a forgalmas utak, hiszen minden nap teljesen új emberek láthatják a logóddal díszelgő autót, így biztosítva, hogy még több emberhez eljusson céged híre.

 

Természetesen csak azt a logót fogják megjegyezni, amelyik képileg elég hatásos, így ismét a kezedben a lehetőség, hogy eldöntsd, kire bízod rá ezt az igazán fontos feladatot, legyen szó akár egy levélpapíron megjelenő szövegről vagy akár az egész cég imázsáról. Vállalkozásunk extra arculattervezés csomagjában minden lényeges terület szerepel, ami ahhoz szükséges, hogy céged arculata igazán dizájnos és meggyőző legyen, így mi sem egyszerűbb, ha mindezeket egy megbízó teljesíti. Bízz szakértelmünkben és válassz minket, hiszen versenyképes áraink, rugalmas, gyors ügyintézésünk és elégedett ügyfeleink, melyről referenciamunkáink révén is meggyőződhetsz, mind mellettünk szóló érvek. Reméljük készséggel állhatunk rendelkezésedre!