Rólunk


Vállalkozásunk azért jött létre, hogy segítsük a cégeket az online megjelenésben. Számunkra fontos, hogy az elkészítendő weboldal ne egy legyen a sok közül. Egyedi designt alakítunk ki a cég profiljához igazítva, ami nem csak megjelenésében meggyőző, de felhasználói szemmel könnyen értelmezhető és kezelhető. Az oldal felépítésénél figyelembe vesszük, hogy a felhasználó a vásárlási folyamat mely szakaszában van. Hiszen nem mindegy mivel találkozik a látogató mikor megnyitja az oldalt és onnan mely aloldalakra tereljük át a figyelmét.
Fő profilunk a weboldal készítés, webshop készítés és arculattervezés, de egyedi projekteket is vállalunk.

Miért válassz minket


Egyedi design

Minden honlapnak egyedi igényeknek kell megfelelnie, így ingyenes sablonokkal nem lehet egy profi weboldalt létrehozni. Mi cégedre szabjuk a weboldal kinézetét, hogy kitűnhess a versenytársaid közül.

Szakértelem

Folyamatosan keressük a lehetőségeket, amivel továbbfejleszthetjük tudásunkat. Ez által ügyfeleink számára kimagasló szolgáltatást biztosítunk.

Pontosság

A megbeszélt határidőket pontosan betartjuk, ha a számunkra szükséges adatok biztosítva vannak. Szoros határidő esetén hétvégén is dolgozunk a projekteken.

Gyorsaság

Ha egy holnap pár másodpercen belül nem tölt be, a látogatót el is vesztettük. Mi úgy építjük fel a weboldalt, hogy a képek és a fájlok gyorsan töltsenek be. Nem halmozzuk tele bővítményekkel az oldalt.

Biztonság

A weboldal megfelelő biztonsága elengedhetetlen. Képzeld csak el, hogy egyik nap azt látod, hogy az oldaladat feltörték. Ez elfogadhatatlan. Az általunk készített weboldalaknál garantáljuk, hogy ez ne fordulhasson elő.

Technológia

Mi törekszünk a legújabb technológiák használatára. De a jól bevált módszereket sem vetjük el, hiszen ami bevált, azt nem feltétlen kell lecserélni.

Land of Sites csapata


Balogh Tibor

programozó, szoftverfejlesztő

Eddigi pályafutásom túlnyomó többségében webes fejlesztésekkel foglalkoztam. A nagyobb vállalatoknak készítendő weboldalak során tapasztalatot szereztem komplex és robusztus rendszerek összetételében. Ilyen vállalatok például: Siemens, KPMG, Lapker, 4iG. Kezdeti éveimben PHP volt a meghatározó, de hamar áttértem Microsoft technológiákra, így beható tapasztalattal rendelkezem a .NET (C#), ASP.NET MVC, Entitiy Framework területén. Eddigi feladataim mind igényeltek adatbázist, ezért az MSSQL világában is elmélyedtem, aminek köszönhetően ismerem az SQL adatbázisok felépítését és használatát is. Kliens oldalon a JavaScript, jQuery, Angular5+, HTML és CSS nyelveket tanultam meg. Az utóbbi években az egyéni vállalkozások és kisebb webes áruházak elszaporodásával visszatértem a PHP/Wordpress területére is.

Karády Zsófia

webdesigner, sitebuilder, grafikus

A marketing területén kezdtem pályafutásomat. Belekóstoltam az online és az offline marketingbe is, így teljeskörűen ismertem meg a marketing nyújtotta lehetőségeket. Tudásom bővítését egy online webdesigner tanfolyamon folytattam.
Ez a szakma annyira magával ragadott, hogy szakmát váltottam. Bár mondhatnám inkább, hogy bővítettem, mert a marketingben tanult tudásomat ezen a területen is tudom kamatoztatni. Ez a szemlélet szinte elengedhetetlen a weboldal készítése során, hisz nem csak egy szép, egyedi oldalt szeretnénk létrehozni, hanem egy könnyen használható és profitáló honlap is a cél.
A fő profilom a UX/UI design, responsive CSS és HTML. De a Bootstrap, Adobe Illustrator, Abobe XD, Photoshop és Abode InDesign sem okoz problémát.

Partnereink


Seres Richárd

online marketing specialista, SEO manager

Eddigi feladataim során a kereső optimalizálás bizonyult a legerősebb képességemnek, csakúgy, mint website building, Google Adwords hirdetési folyamatok, közösségi média kampányok felügyelete, teljes körű lebonyolítása segítette az optimalizálási folyamatok alaposabb megértését. Specialitásom a nemzetközi és hazai seo folyamatok tervezése és kivitelezés.

Szakács Péter

webfejlesztő, WordPress specialista

Otthonosan mozgok a WordPress oldalak világában. Szinte nincs olyan egyedi kívánság, elképzelés, mely kivitelezésére ne adódna egy remek ötletem. A weboldalkészítés során mindig kiemelkedő hangsúlyt fektetek a keresőbarát felépítésre, így oldalaim erős alappal rendelkeznek a későbbi SEO munkálatokhoz. Modern design és tökéletes funkcionalitás jellemzi oldalaimat, melyeket mindig maximális precizitással építek fel, az ügyfelek igényeinek maradéktalanul eleget téve.

Cseke Péter

webfejlesztő, karbantartó
www.webmento.hu

A weboldal a cég arca, melynek elérhetősége, karbantartottsága a legfontosabb. Sok vállalkozás tapasztalja, hogy kisebb hibák elhárítását, weboldalak kisebb módosítását, karbantartását nem végeznek el fejlesztők. Én erre specializálódtam! Ahol nekik a munka végződik, nekem ott kezdődik!