Szia, Zsófi vagyok, webdesigner

A marketing területén kezdtem pályafutásomat. Belekóstoltam az online és az offline marketingbe is, így teljeskörűen ismertem meg a marketing nyújtotta lehetőségeket. Tudásom bővítését egy online webdesigner tanfolyamon folytattam.
Ez a szakma annyira magával ragadott, hogy szakmát váltottam. Bár mondhatnám inkább, hogy bővítettem, mert a marketingben tanult tudásomat ezen a területen is tudom kamatoztatni. Ez a szemlélet szinte elengedhetetlen a weboldal készítése során, hisz nem csak egy szép, egyedi oldalt szeretnénk létrehozni, hanem egy könnyen használható és profitáló honlap is a cél.
A fő profilom a UX/UI design, responsive CSS és HTML. De a Bootstrap, Adobe Illustrator, Abobe XD, Photoshop és Abode InDesign használata sem okoz problémát.

rólam

Legfrissebb munkáim

Admin Angel

- logó és arculattervezés, weboldal készítés

Anettnek egy komplett arculatra volt szüksége és egy weboldalra, ahol megfelelő módon be tudja mutatni könyvelő és adminisztratív szolgáltatásait.

Ügyfeleim véleménye

Megbízható, pontos és minőségi szakmai munka. A briefek és timingok pontos tartása és a weboldal kezelése kifogástalan. Kommunikációban lényegretörő és célirányos. Összességében egy nagyon jó, minőségi munkát elvégző partner.
Tóth Zoltán
- tozoshop.hu
Zsófival a megismerkedésünk első pillanatában éreztem, hogy gördülékeny lesz a közös munka. Mindig tökéletesen érti, hogy vizuálisan mit szeretnék ez az, ami hihetetlenül örömtelivé és sikeressé teszi az együttműködést.
Takács Eszter
- emporium.hu
Gyors, precíz, rugalmas és segítőkész. Szeretem vele a közös munkát, és szívből ajánlom Mindenkinek!
Jarjabka Szilvia
- fitcandy.hu
Szuper munkát végeztél, nagyon szép a design, elsőre eltaláltad, ami nekem tetszik és profi lett minden.
Kertész Anett
- adminangel.hu
A legmesszebbmenőkig elégedett vagyok a Land of Sites munkájával. Weboldalam karbantartását, az online marketing folyamatos ellátását végzi, magas színvonalon, megbízhatóan, precízen. Karády Zsófi mindig elérhető és gyorsan reagál a felmerülő igényekre, változásokra. Ügyfélcentrikus, pontos, szakszerű munkát végző céget ismertem meg a Land of Sites személyében. Mindenkinek szívesen ajánlom.
Gombár János
- csaladiegyteru.hu