Referenciáink


Nézd meg szolgáltatásainkat!


Gyakran ismételt kérdések


Szükség van-e személyes találkozóra?

Nincsen, folyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy emailes és/vagy telefonos kapcsolattartással is maximálisan el tudjuk végezni. Természetesen, ha ragaszkodsz a személyes találkozóhoz, akkor Budapest területén meg tudjuk oldani, vidéki tartózkodás esetében skype-on is egyeztethetünk.

Nem találok olyan csomag ajánlatot, ami teljesen kielégítené az igényeimet.
Így is tudtok segíteni?

Persze! A csomag ajánlataink csak segítenek eligazodni, hogy milyen igények, mennyi munkát és milyen összeget fognak jelenteni. Egyedi árajánlatot tudsz kérni tőlünk a kapcsolati űrlapon keresztül.

Mi kell az árajánlat kéréshez?

Minél részletesebben írod le milyen felépítésű, tudású weboldalt/webshopot szeretnél, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni. De ha felveszed velünk a kapcsolatot, akkor küldünk egy igényfelmérő kérdőívet, aminek segítségével be tudjuk árazni a projektet.

Pénzbe kerül az árajánlat?

Nem, az árajánlat teljesen ingyenes.

Az általatok készített weboldalak reszponzívak?

Természetesen! Csak platformhoz igazodó felépítéssel készítünk holnapokat, hiszen manapság a legtöbb oldal látogatás mobilról érkezik. A tökéletes felhasználói élmény eléréséhez minden eszközön tökéltesen kell mutatnia az oldaladnak és mi ezt biztosítjuk is!

Mennyi idő alatt készül el a weboldalam?

A weboldal elkészülési ideje az oldal nagyságától, bonyolultságától és a veled való kapcsolattartás dinamikusságától is függ. Ez lehet 2-3 hét, de 2-3 hónap is.

Az árajánlatban milyen költségek szerepelnek?

Az árajánlatunkban kizárólag a munkadíj árát adjuk meg. Az árajánlat nem tartalmazza a tárhely/domain bérlését, a fizetős stockphotokat, sablonokat, third-party alkalmazásokat. A weboldalhoz általad biztosított fotókat használunk, ha nincsenek akkor pedig ingyenes stockphotokkal dolgozunk.

Kell-e előleget fizetnem?

100.000 Ft alatt nem, fölötte a teljes ár 30%-át kérjük előlegként. Ez nekünk is biztosítja, hogy komolyan gondolod a velünk való munkát.

Számlát állítotok ki az összegről?

Természetesen! Weboldalad készíttetését marketing költségként is elszámolhatod. Ráadásul áfát sem kell fizetned, mert vállalkozásunk alanyi adómentes.

A tárhely, domain bérlését intézitek?

Szerintünk az a legkorrektebb, ha a tárhely és domain bérlését te intézed, mert így a hozzáférést te adod meg nekünk és nem fordítva. Sokszor találkozunk olyan ügyfelekkel, akik a saját oldalukra nem tudnak belépni, ugyanis mindent a webfejlesztő intézett, ez nagyon megnehezíti a további fejlesztést. Minket mindig el fogsz tudni érni, de ez a te weboldalad, így neked kell rendelkezni a hozzáférésekkel is. Ugyanakkor, ha segítség kell ebben a kérdésben, fordulj hozzánk bizalommal!

Tudom majd szerkeszteni a tartalmat miután elkészült az oldalam?

Igen, ha kéred, akkor CMS használatával készítjük el az oldalad, így egy admin felület is tartozni fog hozzá, ahol kódolási tudás nélkül tudod szerkeszteni a tartalmakat.

Mi az a CMS?

A CMS (content management system) vagyis tartalomkezelő rendszer. Az admin felületre belépve programozói tudás nélkül is bárki tud feltölteni tartalmat és kezelni az oldalt.