munkáim

Admin Angel

– logó és arculattervezés, weboldal készítés

Anettnek egy komplett arculatra volt szüksége és egy weboldalra, ahol megfelelő módon be tudja mutatni könyvelő és adminisztratív szolgáltatásait.

Cápahorgászat és Szafari

– többnyelvű weboldal készítés

Rajmond horgász és szafari túrákat szervez Dél-Afrikába, a weboldallal minden fontos információt megoszthat az érdeklődőkkel.

Családi egyterű

– weboldal készítés

János nagyon kedves régi ismerősöm, akinek régi weboldalát vettem át, majd újítottuk meg, hogy gyorsabb és jobban működő weboldala legyen.

Food Methods

– ételrendelős webáruház készítés

Zoli (Tozo) az egészséges táplálkozást előnyben részesítő, tudatos embereknek szeretett volna egy letisztult, könnyen összeválogatható menüket tartalmazó webáruházat.

FitCandy

– weboldal készítés

Szilvinek cukormentes cukrászdájának kínálatát bemutató régi weboldalát újítottuk meg és azóta is folyamatosan frissítjük.

Sz.G.D. Xpress Tech Kft.

– lógó és arculattervezés, weboldal készítés

Dani ipari karbantartás, javítás és felújítás területén szükséges termékekeit és szolgáltatásait bemutató weboldalt szeretett volna modern stílusban.

Move2U

– weboldal készítés

A Move2U applikációnak népszerűsítésére készült weboldal. Az applikáció használatával fuvart tudunk rendelni magunknak.

Vörösvári Gumi Szerviz

– weboldal készítés

Kristóf gumi szerviz weboldalát újítottam meg. Az oldal különlegessége, hogy egy időpont foglaló is bele lett tervezve, így megkönnyítve a bejelentkezést.

Kineto Lab Kft.

– logó megújítás, weboldal készítés

Attila régi weboldalát és logóját újítatta meg cége számára, hogy partnereik könnyen tájékozódhassanak, miközben profizmusukat is sugallja.

Biztosítás infó

– weboldal látványtervezés

Apponline Kft. saját cms rendszerével építette fel a biztosításinfo új weboldalát az általam készített látványterv alapján.