Írd meg ötleteid és kérj árajánlatot

info@landofsites.hu

kapcsolat

Gyakran Ismételt Kérdések

Nincsen, a folyamatokat úgy alakítottam ki, hogy emailes és/vagy telefonos kapcsolattartással is maximálisan el tudom végezni. Természetesen, ha ragaszkodsz a személyes találkozóhoz, akkor Budapest területén meg tudjuk oldani, vidéki tartózkodás esetében skype-on is egyeztethetünk.

Minél részletesebben írod le milyen felépítésű, tudású weboldalt/webshopot/arculatot szeretnél, annál pontosabb árajánlatot tudok adni. De ha felveszed velem a kapcsolatot, akkor küldök egy igényfelmérő kérdőívet, aminek segítségével be tudom árazni a projektet.

Nem, az árajánlat teljesen ingyenes.

Az árajánlatomban kizárólag a munkadíj árát adom meg. Az árajánlat nem tartalmazza a tárhely/domain bérlését, a fizetős stockphotokat, sablonokat, third-party alkalmazásokat. A weboldalhoz általad biztosított fotókat használok, ha nincsenek akkor pedig ingyenes stockphotokkal dolgozom.

100.000 Ft alatt a teljes ár 20%-át, fölötte 40%-át kérem előlegként. Ez biztosítja nekem, hogy komolyan gondolod a velem való munkát. A fennmaradt összeg kifizetésére a projekt átadását követően kerül sor.

Persze! A csomag ajánlataim csak segítenek eligazodni, hogy milyen igények, mennyi munkát és milyen összeget fognak jelenteni. Egyedi árajánlatot tudsz kérni tőlem a kapcsolati űrlapon keresztül.

Szerintem az a legkorrektebb, ha a tárhely és domain bérlését te intézed, mert így a hozzáférést te adod meg nekem és nem fordítva. Sokszor találkozom olyan ügyfelekkel, akik a saját oldalukra nem tudnak belépni, ugyanis mindent a webfejlesztő intézett, ez nagyon megnehezíti a további fejlesztést. Engem mindig el fogsz tudni érni, de ez a te weboldalad, így neked kell rendelkezni a hozzáférésekkel is. Ugyanakkor, ha segítség kell ebben a kérdésben, fordulj hozzám bizalommal!

Természetesen! Csak platformhoz igazodó felépítéssel készítek holnapokat, hiszen manapság a legtöbb oldal látogatás mobilról érkezik. A tökéletes felhasználói élmény eléréséhez minden eszközön tökéletesen kell mutatnia az oldaladnak és Én ezt biztosítom is!

Ez az adott projekt összetettségétől is függ. Kisebb munkákat akár 1-2 héten belül is tudok vállalni, míg komplett weboldalak, webshopok esetében előfordulhat, hogy 1 hónap múlva tudom elkezdeni. Éppen ezért érdemes minél előbb egyeztetnünk, hogy a weboldalad időben elkészülhessen.

A weboldal elkészülési ideje az oldal nagyságától, bonyolultságától és a veled való kapcsolattartás dinamikusságától is függ. Ez lehet 2-3 hét, de 2-3 hónap is.

Igen, WordPress CMS keretrendszer használatával készítem el az oldalad, így egy admin felület is tartozni fog hozzá, ahol kódolási tudás nélkül tudod szerkeszteni a tartalmakat. Ehhez kérés esetén személyre szabott oktató videókat készítek, amik segítségével könnyen megtanulhatod a felület kezelését. 

A CMS (Content Management System) vagyis tartalomkezelő rendszer. Az admin felületre belépve programozói tudás nélkül is bárki tud feltölteni tartalmat és kezelni az oldalt.